Highlights
KLSE: NEXGRAM (0096)       NEXGRAM HOLDINGS BHD ACE : Telco&Media
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.04   0.00 (0.00%)  0.04 - 0.04  295,500
Analyze this stock with MQ Trader system

Overview

Market Cap: 113 Million
NOSH: 2,834 Million
Avg Volume (4 weeks):9,043,164
4 Weeks Range:0.035 - 0.045
4 Weeks Price Volatility (%):
50.00%
52 Weeks Range:0.01 - 0.08
52 Weeks Price Volatility (%):
42.86%
Average Price Target: 0.10
Price Target Upside/Downside: +0.06

Financial Highlight

Latest Quarter | Ann. Date 31-Jan-2021 [#2]  |  31-Mar-2021
Next QR | Est. Ann. Date: 30-Apr-2021  |  30-Jun-2021
T4Q P/E | EY: -1.83  |  -54.75%
T4Q DY | Payout %: 0.00%  |  - %
T4Q NAPS | P/NAPS: 0.0376  |  1.06
T4Q NP Margin | ROE: -92.62%  |  -58.19%

Headlines

Date Subject
24-Apr-2021 Time To Rate NEXGRAM (0096): THE NEW GEM IN HEALTHCARE
05-Apr-2021 PublicInvest Research Headlines - 5 Apr 2021
04-Mar-2021 Mplus Market Pulse - 4 Mar 2021
04-Mar-2021 PublicInvest Research Headlines - 4 Mar 2021
15-Oct-2020 PublicInvest Research Daily - 15 October 2020
18-Aug-2020 PublicInvest Research Headlines - 18 Aug 2020
18-Aug-2020 Mplus Market Pulse - 18 Aug 2020
24-Jul-2020 PublicInvest Research Headlines - 24 Jul 2020

Business Background

Nexgram Holdings Bhd is a multinational conglomerate corporation, which is engaged in the research and development of telecommunication software solutions. The business activity of the firm is functioned through Information Technology Services (ICT), Property Investment, and Logistics segments. The ICT segment focuses on telecommunication, security and surveillance, and software development services. The Property Investment segment develops, markets, and manages residential and commercial projects. The Logistics segment includes shipping related activities and services. Geographically it operates through Malaysia and also has a business presence in the overseas market.
Trade this stock with T+7 trading account. Find out more.

  45 people like this.
 
enhanzcap Lost hope on Nexgram. Announced many projects but not reflected in quarterly report and price in downward trend
13/05/2021 8:28 AM
8dragon BOD don't care about the share price and investors, they only take care of their own pocket... They prefer to be listed under GN3 and finally wrap up the CO.....
13/05/2021 9:11 AM
MZM2511 enhanzcap Lost hope on Nexgram. Announced many projects but not reflected in quarterly report
--------------------------------------------

Will you please refer to this article to answer about quarterly report issue. The link is:

https://klse.i3investor.com/blogs/MZM2511/2021-04-24-story-h1564109885-TIME_TO_RATE_NEXGRAM_0096_THE_NEW_GEM_IN_HEALTHCARE.jsp
13/05/2021 10:08 AM
Singapore88 EID MUBARAK
13/05/2021 10:19 AM
zzzzzzz D warrant Office boy mana pergi . Siap kerja sekarang pergi Dato' sana angkat bonuslah
13/05/2021 10:20 AM
zzzzzzz Mengapa mahu tunggu lepas raya baru jawab
13/05/2021 10:20 AM
zzzzzzz Enhanzcap semua announced cerita kuat saja sampai sekarang tin0
13/05/2021 10:26 AM
OKU_2020 But first... HEPI HARI RAYA >> PEACE...!
from Stabilizer 8dragon =OKU2020=DON JUAN=zzzzzz...

NON STOP DOWNTREND...Ini Cap Ayam Nexgram
3 sen just a bit away....Adoiii
Anytime Beb...
KENA. PREQQQ SOKMO...
Azab.. Azabb... MAPOHHH...!!
13/05/2021 10:31 AM
MZM2511 zzzzzzz Enhanzcap semua announced cerita kuat saja sampai sekarang tin0
----------------------------------------

No offense. Should be on Raya mood...
13/05/2021 10:35 AM
zzzzzzz Ini pun takut jawab hahaha
13/05/2021 10:38 AM
8dragon MZM2511 hanya spoke person untuk NG, jgn percaya sangat kpd penerangan dia itu, kerana dia & DRWarrant, banyak pelabur runcit pun terperangkap. Nasib baik saya sdh jual semua saham NG @ 4-4.5 sen dengan sedikit kerugian...
13/05/2021 10:57 AM
OKU_2020 You are lucky 8dragon...now relief
Ramai kena PREQQ dan sedang Azab now.. .. Ini Demo 2511 .&..Itu DRwarrant ( Dr palsu ? ) punya pasal kasi ayat racun lagi syahdu....DRwarrant dah lama Cabuttt bawa diri yg teruk cedera entah ke mana. Beb..
13/05/2021 11:13 AM
zzzzzzz Itu DWarrant kawan 2511
13/05/2021 11:17 AM
zzzzzzz Lagi cakap saya OKU Office boy
DWarrant is 2511 Office boy
13/05/2021 11:24 AM
MZM2511 Nasib baik hari raya. He He.
Apasal geram sangat dengan saya ni.
Fasal kebanyakan post saya ada fakta ke?

Naysayer punya cakap semua cakap tuduhan tin kosong.


Minta fakta, MELOPONG. He He
13/05/2021 11:46 AM
Singapore88 Eid Mubarak,,,relax
13/05/2021 12:22 PM
fongam Let not allow toxic people (oku_2020, 8dragon,zzzz) infect Nx baby. Fumigate and move on....
13/05/2021 12:49 PM
8dragon Hahaha, kalau cerita NG ada fakta yg manasabah takan tin nya sentiasa kosong... Tracapm tidak akan bermakna selagi sempadan tidak dibuka dan tambahanpula negara kita sedang menghadapi peningkatan kes wabak covid terus menghalang kedatangan semua peringkat orang dari luar negara....
13/05/2021 12:52 PM
MZM2511 Sempadan tetap dibuka walaupun dalam keadaan sekarang. Penerbangan masuk ke Malaysia tetap berjalan walaupun kadar kemasukannya sedikit.

Kemasukan pelancong dari luar negeri termasuklah dalam kalangan pelancong dari 40 buah negara dengan “Variant of Concern (VOC) SARS-CoV-2”. Begitu juga ada pergerakan masuk dari warga negara Malaysia balik ke Malaysia dan pelancong asing dalam KATEGORI PELANCONG YANG DIBENARKAN MASUK dari kalangan negara bukan kategori VOC SARS-Cov-2.

Lebih baik berhati-hati dalam menyatakan pendapat kalau sekadar cakap yang hanya dengan niat buruk dan mengelirukan.
13/05/2021 2:10 PM
MZM2511 Sempadan tidak sepenuhnya ditutup walaupun dalam keadaan sekarang. Penerbangan masuk ke Malaysia tetap berjalan walaupun kadar kemasukannya sedikit.

Kemasukan pelancong dari luar negeri termasuklah dalam kalangan pelancong dari 40 buah negara dengan “Variant of Concern (VOC) SARS-CoV-2”. Begitu juga ada pergerakan masuk dari warga negara Malaysia balik ke Malaysia dan pelancong asing dalam KATEGORI PELANCONG YANG DIBENARKAN MASUK sahaja.

Lebih baik berhati-hati dalam menyatakan pendapat kalau sekadar cakap yang hanya dengan niat buruk dan mengelirukan.
13/05/2021 3:35 PM
MZM2511 @8dragon. Tracapm tidak akan bermakna selagi sempadan tidak dibuka dan tambahanpula negara kita sedang menghadapi peningkatan kes wabak covid terus menghalang kedatangan semua peringkat orang dari luar negara...

-------------------------------------------------------

Bukti wujudnya kehadiran pelancong dari luar, walaupun negara dikatakan menutup sempadan negara sejak 28 Mac 2020. Hakikatnya ada kemasukan pelancong warga negara atau bukan warga negara ke Malaysia, WALAUPUN JUMLAHNYA BERKURANG DENGAN BANYAK tetapi pergerakan masuk pelancong ke Malaysia tetap ada.


.....“Penurunan jumlah ketibaan pelancong secara berterusan disebabkan oleh penutupan sempadan antarabangsa sejak 18 Mac, yang merupakan tindakan proaktif kerajaan dalam membendung penularan pandemik di Malaysia,” menurut Tourism Malaysia dalam kenyataan itu.

Sepuluh pasaran pelancong utama ke Malaysia masih didominasi negara yang sama iaitu Singapura (1,543,627), Indonesia (710,118), China (403,055), Thailand (372,075), India (155,448), Brunei (135,848), Korea Selatan (119,364), Jepun (73,891), Australia (72,369) dan Filipina (65,601), jelasnya.

Menurut Tourism Malaysia, pertumbuhan negatif dilihat bagi pelancong dari setiap pasaran rantau iaitu pasaran jarak dekat (-78.8 peratus), pasaran jarak pertengahan (-80.0 peratus) dan pasaran jarak jauh (-74.0 peratus).

Dari segi pelawat harian ke negara ini, Malaysia mencatatkan sejumlah 1.73 juta ketibaan dari Januari hingga September 2020 iaitu penurunan sebanyak 74.9 peratus berbanding 6.90 juta dalam tempoh yang sama tahun lepas.

Sumber: https://ismaweb.net/2020/12/07/kemasukan-pelancong-ke-malaysia-merosot-78-6-peratus/
13/05/2021 3:47 PM
qqq33333333 gloves cotton palm oil.... they have their reasons and not about human rights.
13/05/2021 3:53 PM
enhanzcap Even got visitors surely the no is insignificant, won't give much impact to the revenue and profit
13/05/2021 3:55 PM
qqq33333333 America and India are the world second and third largest cotton producers
13/05/2021 3:55 PM
MZM2511 enhanzcap Even got visitors surely the no is insignificant, won't give much impact to the revenue and profit
---------------------------------------

But bare in mind that Nexgram's business not solely depend on TracAPM - TracVirus SafeTravelPass related business.

Here a list of other engines of growth related to healthcare for Nexgram:

1. Covid-19 Test Kits (providing Tracvirus Covid-19 related services and distribution of Covid-19 test kits which areapproved by MKN/MOH and agreement with MTC)

2. Medical gloves and PPE (gown) (contract with MAPU in Indonesia)

3. Nexgram's plastic's used in healthcare (manufacturing of medical plastic products by subsidiary's (Arita Plastic) operations)

Its also has other sources of revenue, namely the RM118 mil Subcontract of the Gua Musang Highway (subcontract in progress), logistic and ICT business.
13/05/2021 4:10 PM
MZM2511 zzzzzzz Sudah berapa lama STUCK in NX 2511

----------------------------------------------
@zzzzzzz. Saya cuba tunaikan janji saya kepada awak.

Post saya kepada kawan pada 30 Disember 2020 yang lalu. Saje malas nak tulis balik. He He.

Saudara XXXX. Secara ikhlas saya memang terperangkap di sini lebih dari tiga tahun dulu, harga jatuh sampai 0.5 sen pun tak jual, tetapi tak beli untuk top up. Bila naik baru-baru ini, saya tak jual pada harga tertingginya dan tambah sikit lagi selepas itu apabila harga jatuh. **

Bila Nexgram keluarkan rugi besar dalam QR yang lepas saya tertanya hati nak cut loss. Fikir punya pikir dan dapatkan prospek semasa Nexgram (saya banyak mengharap kepada healthcare dia), maka saya buat keputusan untuk hold. Perancangan saya sekarang, tengok QR 1, 2021 dalam beberapa hari lagi, kalau menepati expectation saya saya akan terus hold walaupun jika harga dia jatuh lagi.

Bercadang untuk cuba dapatkan untung yang lebih sikit (expect mesti harganya lebih dari 12 sen, jika perniagaan healthcare dan vaksinnya menunjukkan kejayaan). Moga Allah kabulkan dan tidak tertipu dengan Nexgram sekali lagi contohnya dengan Projek ANGKASA nya yang bernilai RM1.2bilion. He He

**Note: Saya ada tambah lagi share selepas dari tarikh ini dan masih lagi pegang kesemua share (banyaknya dalam WA dan WB)
13/05/2021 5:05 PM
TwaHuat Bro, i believe it should be more than 20c if HC biz sustained. Jika jatuh ke 3c, beli saja la
13/05/2021 5:20 PM
8dragon I'm very curious having long lists of contract but the share price getting lower and even dumped by creditor ......
13/05/2021 5:59 PM
OKU_2020 Demo@2511...kesian baca kes demo..
Guano niii...silap Besaq ini macam punya strategi... Teroq bebenor rugi Nii..Beb...
Ibarat kereta.. Kira total loss.. Beyond repair.. Warrant WA dah hampir bebenor nak piap@mapohh.... Beberaps bulan
Orang lain dah berkali kali boleh pitih..
$$.. Demo sebutir haboq tok leh

Kalo Ini Cap. Ayam Nexgram GOL....Gigit jari putus Beb..
Sapa nak kisah lagi nasihat, juga blog demo bila camni style demo trading sampai kena trap habiss... Renung renungkan. Beb

Nasi dah jadi bubur.....Naseeb... Naseeeb
KENA PREQQQ by NEXGRAM....
13/05/2021 6:28 PM
enhanzcap MZM2511 But bare in mind that Nexgram's business not solely depend on TracAPM - TracVirus SafeTravelPass related business

some of the projects already announced long ago but never semms materialise with revenue and profit as not shown in quarterly report. so how to believe those businesses you mentioned can generate revenue and profit for the company?
13/05/2021 6:42 PM
MZM2511 @enhanzcap .
For QR2 2021 (comparing with QR1 2021):

1. Revenue from healthcare increased from RM5,136,582 to RM29,525,498 and profit increased from (RM1,079,059) to RM55,828.

2. Revenue from logistics increased from RM1,862,490 to RM4,759,379 and (loss) increased from (RM345,605) to (RM826,319).

3. Revenue from ICT increased from RM5,946,660 to RM11,955,629 and profit increased from (RM449,232) to RM103,954.


Do you read the quarter reports or not, or just giving naysayer's statement????
Naysayers always be naysayers. Just say that you're going to badmouth the company
in order to buy at low price??? If there is no prospect of Nexgram all the naysayers including
you supposed not to be here. Wasting your time....
13/05/2021 8:55 PM
TwaHuat Hi bro, I can see TracVirus Indonesia when surfing SafeTravelPasa. They also provide testing in Indonesia ?
13/05/2021 8:58 PM
MZM2511 MZM2511 enhanzcap Even got visitors surely the no is insignificant, won't give much impact to the revenue and profit
---------------------------------------------

Just to give you a scenario about the significant of TracAPM SafeTravelPass business to Nexgram.

1. Let us assume that for Nexgram's FY 2021, the total inbound travellers to Malaysia will decrease to 1.5 mil only (Assumed based on statistics from Jan - Sept 2020 which was 1.73 mil inbound travellers.

2. Let say only 40% of inbound travelers used TracAPM-SafeTravelPass system while traveling into Malaysia. (Assumption based on the TracAPM- SafeTravelpass started their operations from 24 March 2021). Therefor, the total inbound travelers who use the Nexgram's system will be 600,000 persons.

3. Let say that the cost incurred to each inbound travelers for undergo PCR & RTK test, Quarantine and operations is RM2,945. (Assumption based on the average cost counted on Malaysian inbound travelers RM1,580 and Foreigner inbound travelers (RM4,310).

4. Let say the commission earn by Nexgram is 3% of the total charged for every inbound traveler.

Therefore, for the total revenue can be earn by Nexgram in FY2021 from this TracAPM - SafeTravelPass business = 600,000 person X RM2,945 x 3% = RM53,010,000.


As Nexgram's business not solely depend on TracAPM - TracVirus SafeTravelPass related business.Its also can generate revenue from other healthcare business(namely Covid-19 Test Kits (providing Tracvirus Covid-19 related services and distribution of Covid-19 test kits which areapproved by MKN/MOH and agreement with MTC), sales of medical gloves and PPE (gown) (contract with MAPU in Indonesia), sales of plastic's used in healthcare (manufacturing of medical plastic products by subsidiary - Arita Plastic) and another sources of revenue, namely from the RM118 mil Subcontract of the Gua Musang Highway, logistic operation and ICT business.

Therefore, I CONCLUDED THAT MY TARGET FOR NEXGRAM'S FY 2021 revenue WILL BE MORE THAN 100 MILIONS.

See: https://klse.i3investor.com/blogs/MZM2511/2021-05-11-story-h1565005629-The_Competitive_Edge_of_NEXGRAM_0096_in_Vaccine_Passports_and_Digital_F.jsp
13/05/2021 9:01 PM
MZM2511 TwaHuat Hi bro, I can see TracVirus Indonesia when surfing SafeTravelPasa. They also provide testing in Indonesia ?

-----------------------------------------
Yes, TracVirus Indonesia should be in operations. I don't have any updates about it.
But my peronal view is, TracVirus Indonesia seems not so successful compared to their
Malaysian operation. I'm guessing only. He He
13/05/2021 9:08 PM
enhanzcap MZM2511,

it is a dream for you to achieve RM100 mil revenue. Even can achieve if without good profit also no use.
13/05/2021 9:33 PM
MZM2511 enhanzcap MZM2511
It is a dream for you to get RM100 mil revenue
It is a dream
Your d
----------------------------------------
Very naive man/people.
Do you know that for QR1 2021 + QR2 2021, total revenue recorded was RM46,239,386.
I assumed that the revenue contribution from Healthcare for the next 2 quarters ahead will be increasing, therefore the FY 2021 revenue target @RM100 mil above is not a dream.

You're a person with tin kosong mentality because keep looking at something without an
effort to search for information.

CAKAP MACAM-MACAM, TIADA MAKLUMAT MENCUKUPI.

HAVE A NAYSAYER MENTALITY ONLY. HE HE
13/05/2021 9:59 PM
MZM2511 enhanzcap MZM2511,

it is a dream for you to achieve RM100 mil revenue. Even can achieve if without good profit also no use
-------------------------------------------
What is the college of economics studies you graduated from????
At least with a greater revenue, the chance to achieve better profit is greater.

Or your professor of economics/accounting had teached you that TO GET BETTER PROFIT,
THE COMPANY MUST LOWERED ITS REVENUE? He He. What a naive person you are...
13/05/2021 9:59 PM
TwaHuat Thank bro for the explanation
13/05/2021 10:10 PM
Singapore88 EID MUBARAK
14/05/2021 9:18 AM
OKU_2020 Hepi RAYA DAY 2 - PEACE...!!
Very kesian baca itu kesah benor Demo 2511 kita..
KENA trap... KENA PREQQ by this Cap Ayam Nexgram.. Dah lebih 3 tahun dalam Azab.
Beb.. Itu Mat /Meq Salleh ada cakap.. “Don't fall in love in any Share " sampai sayang nak jual ambq popit$... Ini balaq yg menimpa our demo...Kalau Nexgram GOL...can't ule out this Beb... amacam...Guano?.. This is a reminder.. To us Geng....Kena ambiq Popit$... lock our popit $.. terutamanya saham Cap Ayam... See now Nexgram 3.5 sen....1 bit down {half sen) jadi 3 sen, Our friend 8 dragon including me too.. JOLLY KATAK $$$
14/05/2021 10:22 AM
zzzzzzz Wanted D Warrant mana lari Office boy balasan sudah marikah
14/05/2021 12:25 PM
OKU_2020 @ YOOOO zzzzzzzz

Wanted Dr Warrant ( Bogus Dr / Dr Palsu ? ) alive ....
Reward @ Hadiah 10 sen kepada sesapa berjaya cekop ini saing@kawang Demo2511
ramai dah tergoda ayat2 manis ini Dr. + Demo2511 yg sendiri pung kena trap liao sejak 3 tahung yg lalu

PM OKU_2020 = zzzzzzz = 8Dragon = DON JUAN ,,,.. a s a p

" Biaq Cap Ayam >> JANJI POPIT $ "
14/05/2021 3:18 PM
MZM2511 OKU_2020 = zzzzzzz = 8Dragon = DON JUAN

-------------------------------------

Prinsip saya, saya tak cuba untuk salahkan orang lain atas keputusan untuk beli atau jual saham.
Biasanya saya cuba cari maklumat yang dikira mencukupi untuk beli sesuatu saham.

Pelabur saham, walaupun cukup berilmu sampai PHD pun, bukan bermakna ia akan dapat membuat keputusan yang betul pada sebarang masa. 1/10 sahaja pemain saham yang "betul-betul comit dalam waktu yang lama akan betul-betul berjaya".

Risiko rugi dalam pelaburan adalah besar, dan kemungkinan untuk dapatkan untung juga besar.
Rugi dalam pelaburan saham jangan menyesal, sampai mengganggu kesihatan mental diri sendiri. He He.

Ikut pengalaman saya, saya melabur bukan dengan HUTANG. Ini prinsip yang boleh mengurangkan pelbagai risiko lain selain dari risiko kerugian. Sekadar pandangan saya.

Selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir batin.
14/05/2021 3:24 PM
OKU_2020 Beb...opsss Demo2511

10 % sajerr atau 1 dari 10 sajerr yg buat pitih $ dalam share trading adalah lagu lapok di ulang berkali2 -old recycle song yg ketinggalan zaman...
boleh cayerr lagi kerr ...almost all rugi ( 90 % ) ...teori textbook lapok yg tak laku lagi di era super tech ini jam , Beb !

Kena ingat ini Beb...itu Geng yg pegang ICPS beratus-ratus juta unit -namo gapo dio ?..Azura Jamal Abdi..Ooo Ozura.!!.. ingat modai dia 2 sen baq hang ...kawee ulang...2 sen...guano dia punggah semua....MAPOHH - tinggal tulang tong keng semua ...boleh GOL ini cap ayam Nexgram..!

Itu pasai laa kena lock popit$..tambah2 ini cap ayam..pitih $ sendiri pung...bukang duit daung kayu Beb !

Apa pung (Ganu Kiterr skeq..)

" BIOR Cap Ayam Yobb >> JANJI POPIT $ "
14/05/2021 4:49 PM
8dragon OKU_2020,...Ozura ICPS @1.5 je...
14/05/2021 4:56 PM
MZM2511 OKU_2020 Beb...opsss Demo2511

10 % sajerr atau 1 dari 10 sajerr yg buat pitih
-----------------------------
Sekurang-kurangnya ianya hasil dari kajian pada masa ia dibuat kesimpulan.

dan...

Fasal ICPS, suatu ketika ia akan settle.
Banyak juga syarikat lain yang terlibat dengan masalah sama, ICPS, PP, ESOS dan sebagainya.
Setiap pelabur boleh buat keputusan sendiri. Nak out ke, nak masuk ke.

Tapi jangan sampai takutkan pelabur lain dengan cerita ICPS demi nak manipulate
harga saham demi kepentingan sendiri. Naysayer. Nama pun dah buruk...

Jangan pula jadi manusia yang berpendirian 'TIN KOSONG' tapi dok keluarkan berita
macam-macam demi capai matlamat sendiri. BUAT CERITA DAN ANDAIAN TANPA FAKTA...
14/05/2021 5:02 PM
OKU_2020 tau takutt...kecutt..!
BUT it's real ,, Beb
No jokes...lagi pulak bila dah kena Azabb - terperangkap kena trap dah 3 tahun.
Ini bolehland market...bukang negara maju US NY Wall Street based merely on facts...
sini Beb...market sentiments lagi penting- get lost sama itu TA, FA, Value Investing.... sini siap lagi manipulaters - gamblers - macam2 Ada Beb !

Apa pung , Beb

" Cap Ayam Takpa >> JANJI POPIT $ "
14/05/2021 6:51 PM
SeliparJepon Apa mau gaduh2.Ada money kasi pulun lagi.Duit eelek hold kuat kuat.Yg Koyak tolong diam diam.
15/05/2021 11:38 AM
Tikam_2021 Hehek...sblum raye smpat smbar 10000 lot..
@0.04..
16/05/2021 3:12 PM
EvoDeer EID MUBARAK
17/05/2021 9:14 AM


APPS
I3 Messenger
Individual or Group chat with anyone on I3investor
MQ Trader
Perform Technical & Fundamental Analysis on Stocks
MQ Affiliate
Earn rewards by referring your friends
 
 

100  108  547  1754 

ActiveGainersLosers
Top 10 Active Counters
 NameLastChange 
 LAMBO 0.0150.00 
 TANCO 0.15+0.005 
 LAMBO-WB 0.005-0.005 
 HIAPTEK 0.595-0.045 
 MBSB 0.605-0.01 
 MINDA 0.1450.00 
 FOCUS 0.055-0.005 
 HIAPTEK-WB 0.10-0.015 
 TELADAN 0.735+0.005 
 PUC 0.15+0.01 

FEATURED POSTS

1. MQ Trader - Introduction to MQ Trader Affiliate Program MQ Trader Announcement!
PARTNERS & BROKERS