Highlights
KLSE: NEXGRAM (0096)       NEXGRAM HOLDINGS BHD ACE : Telco&Media
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.05   0.00 (0.00%)  0.045 - 0.055  62,531,800
Trade this stock with 3 x trading limit. Find out more.

Financials


Market Cap: 133 Million

Market Cap 133 Million
NOSH 2,661 Million

Latest Audited Result:  31-Jul-2020

Latest Audited Result: 31-Jul-2020
Announcement Date 24-Nov-2020
Next Audited Result: 31-Jul-2021
Est. Ann. Date: 24-Nov-2021
Est. Ann. Due Date: 27-Jan-2022

Latest Quarter:  31-Jul-2020 [#4]

Latest Quarter: 31-Jul-2020 [#4]
Announcement Date 29-Sep-2020
Next Quarter: 31-Oct-2020
Est. Ann. Date: 30-Dec-2020
Est. Ann. Due Date: 30-Dec-2020
QoQ | YoY   -8,980.49%  |    -159.14%

Annual (Unaudited) ( EPS: -2.33, P/E: -2.15 )

Revenue | NP to SH 41,277  |  -61,890
RPS | P/RPS 1.55 Cent  |  3.22
EPS | P/E | EY -2.33 Cent  |  -2.15  |  -46.51%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.03  |  1.46
YoY   -182.44%
NP Margin | ROE -148.92%  |  -68.00%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2020  |  29-Sep-2020

T4Q Result ( EPS: -2.32, P/E: -2.15 )

Revenue | NP to SH 41,277  |  -61,795
RPS | P/RPS 1.55 Cent  |  3.22
EPS | P/E | EY -2.32 Cent  |  -2.15  |  -46.44%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.03  |  1.46
QoQ | YoY   -145.08%  |    -126.81%
NP Margin | ROE -148.92%  |  -67.90%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2020  |  29-Sep-2020

Annualized Result ( EPS: -2.33, P/E: -2.15 )

Revenue | NP to SH 41,277  |  -61,890
RPS | P/RPS 1.55 Cent  |  3.22
EPS | P/E | EY -2.33 Cent  |  -2.15  |  -46.51%
DPS | DY | Payout % -
NAPS | P/NAPS -
QoQ | YoY   -1,899.89%  |    -182.44%
NP Margin | ROE -148.92%  |  -68.00%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2020  |  29-Sep-2020



Business Performance

Business Performance (By Quarter)

Trailing 4 Quarters Trailing 8 Quarters
Available Quarters 4 Quarters 8 Quarters
Continuous Quarters Of Revenue Growth 1 / 4 25.00% 1 / 8 12.50%
Total Positive Profit Years 1 / 4 25.00% 2 / 8 25.00%
Continuous Quarters Of Positive Profit 0 / 4 0.00% 0 / 8 0.00%
Continuous Quarters Of Profit Growth 0 / 4 0.00% 0 / 8 0.00%
Continuous Quarters Of Adjusted EPS Growth 0 / 4 0.00% 0 / 8 0.00%
Total Dividend Years 0 / 4 0.00% 0 / 8 0.00%
Continuous Quarters Of Dividend 0 / 4 0.00% 0 / 8 0.00%
Continuous Quarters Of Dividend Growth 0 / 4 0.00% 0 / 8 0.00%
Continuous Quarters Of Adjusted Dps Growth 0 / 4 0.00% 0 / 8 0.00%
Average ROE -16.74% -8.40%
Average Net Profit Margin -103.59% -68.97%

Business Performance (By Year)

Last 5 Financial Years Last 10 Financial Years
Available Years 5 Years 10 Years
Continuous Years Of Revenue Growth 0 / 5 0.00% 0 / 10 0.00%
Total Positive Profit Years 0 / 5 0.00% 4 / 10 40.00%
Continuous Years Of Positive Profit 0 / 5 0.00% 0 / 10 0.00%
Continuous Years Of Profit Growth 0 / 5 0.00% 0 / 10 0.00%
Continuous Years Of Adjusted EPS Growth 0 / 5 0.00% 0 / 10 0.00%
Total Dividend Years 0 / 5 0.00% 0 / 10 0.00%
Continuous Years Of Dividend 0 / 5 0.00% 0 / 10 0.00%
Continuous Years Of Dividend Growth 0 / 5 0.00% 0 / 10 0.00%
Continuous Years Of Adjusted Dps Growth 0 / 5 0.00% 0 / 10 0.00%
Average ROE -21.77% -7.14%
Average Net Profit Margin -68.98% -30.44%

Key Result

Key Result

T4Q Annualized Annual (Unaudited) Last 10 FY Average Last 5 FY Average
Revenue 41,277 41,277 41,277 57,838 39,683
NP to SH -61,795 -61,890 -61,890 -12,151 -31,571
Dividend 0 - - - -
Adjusted EPS -2.32 -2.33 -2.33 -0.46 -1.19
Adjusted DPS 0.00 0.00 0.00 - -

NP to SH = Net Profit Attributable to Shareholder, EPS = Earning Per Share, DPS = Dividend Per Share

All figures in '000 unless specified.

EPS & DPS's figures in Cent.


Growth

Growth (By Quarter)

LQ QoQ LQ YoY CQ YoY LQ vs Average of T4Q LQ vs Average of T8Q
Revenue 252.21% -1.10% -29.25% 53.49% 27.20%
NP to Owner -8,980.49% -159.14% -182.44% -285.58% -435.20%
Dividend 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Adj. EPS -8,987.04% -159.32% -182.96% -285.59% -435.33%
Adj. DPS 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%

LQ = Latest Quarter, CQ = Cumulative Quarter, T4Q = Trailing 4 Quarters, T8Q = Trailing 8 Quarters, QoQ = Quarter on Quarter, YoY = Year on Year

Growth (By Year)

T4Q vs LFY T4Q vs AL5FY T4Q vs AL10FY AQR vs LFY AQR vs AL5FY AQR vs AL10FY LFY YoY LFY vs AL5FY LFY vs AL10FY
Revenue 0.00% 4.02% -28.63% 0.00% 4.02% -28.63% -29.25% 4.02% -28.63%
NP to Owner 0.15% -95.73% -408.53% 0.00% -96.03% -409.32% -182.44% -96.03% -409.32%
Dividend 0.00% 0.00% 0.00% - % - % - % 0.00% 0.00% 0.00%
Adj. EPS 0.43% -95.41% -407.60% 0.00% -96.26% -409.78% -182.96% -96.26% -409.78%
Adj. DPS 0.00% 0.00% 0.00% - % - % - % 0.00% 0.00% 0.00%

T4Q = Trailing 4 Quarters, T8Q = Trailing 8 Quarters, AL5FY = Average of Last 5 Financial Years, AL10FY = Average of Last 10 Financial Years, LFY = Latest Financial Year AQR = Annualized Quarter Result, YoY = Year on Year

Analyze this stock with MQ Trader system
  42 people like this.
 
MZM2511 First time agreeeeee,,,
27/11/2020 4:38 PM
DRwarrant WOWWWWW....EXPLOSIVE WARRANT WC.....
A WARNINGG >> MORE TO COME $$$$
27/11/2020 4:47 PM
papaya jual lagi......kikikikikikih....
sapa mau push up selagi this predator still around......kikikikikikih
27/11/2020 4:54 PM
papaya big mistake for the company pinjam duit with this ah long.......aaaaddddoooooiiii
27/11/2020 4:56 PM
8dragon Same scenario as yesterday.... bahaya punya kaunter
27/11/2020 4:56 PM
papaya kkkiiikikikih
27/11/2020 4:57 PM
MZM2511 biar dia jual. nanti lama-lama habis. Selagi tak jual hantu dia tetap ada...
27/11/2020 4:58 PM
papaya may be got to wait another 1 year to habis.......aaaaaddddooooiii
27/11/2020 5:00 PM
papaya hopefully some good shareholders picked their shares.....kikikikikih
27/11/2020 5:02 PM
PakMan lepas pre-session saja ozura jual 33,600,000 unit harini...belum kira during trading hours lagi...but all well absorbs by new shareholders..good job guys.
27/11/2020 5:05 PM
MZM2511 https://www.nst.com.my/news/nation/2020/11/644852/govt-inks-deal-pfizer-vaccinate-64-million-malaysians
27/11/2020 5:30 PM
MZM2511 @pak man. Kelmarin pun mest arroud 40 + juta rasanya
27/11/2020 5:32 PM
MZM2511 Pada pemerhatian saya untuk disposal bagi first batch dulu, Ozura berhenti dispose saham yang sedikit berbaki apabila harga turun dari 5 sen. Maknanya harga terendah yang mungkin Ozura jual berkemungkinan minimum 5 sen. ANDAIAN SAJA. HE HE.
27/11/2020 5:41 PM
MZM2511 @PakMan lepas pre-session saja ozura jual 33,600,000 unit harini.
-----------------------------------------------------------

Maaf. Kurang faham. Adakah ini bermakna ada urusan off market transaction???
27/11/2020 5:45 PM
askhalan Kurang pasti NG ada link dgn Pfizer tak
27/11/2020 5:54 PM
MZM2511 German BioNTech ----- Shanghai Fosun Pharmaceutical Group ----- Fosun Malaysia ---- NMed Bioscience Sdn Bhd‘s --- Nexgram
27/11/2020 5:56 PM
askhalan Shanghai Fosun Germany Pfizer
27/11/2020 5:58 PM
askhalan 2 company link to Shanhai Fosun NG & Mtouch
27/11/2020 5:59 PM
askhalan PM dah annouce Pfizer
27/11/2020 5:59 PM
MZM2511 Nexgram has many capabilities to be involve in Covid-19 VACCINE and Covid-19 Diagnostic businesses because of their readiness with:
1. Tracvirus (involving covid-19 testing and also can be used in tracking online about individual covid-19 vaccination information),
2. Their subsidiary NMed Bioscience Sdn Bhd‘s subsidiary Vaccines Lab Sdn Bhd also involve in vaccine activities,
3. Their subsidiary's ability to produce and supply vaccine bottles (Arita )
4. Their close contact with MOH

Note:
NMed Bioscience Sdn Bhd‘s subsidiary Vaccines Lab Sdn Bhd with the focus in South East Asia human vaccine clinical trial, registration, and distribution, cooperating with vaccine developers around the world for safe and effective vaccines sourcing.
27/11/2020 6:24 PM
MZM2511 PM dah annouce Pfizer
----------------------------------------
Ini hanya salah satu sumber sahaja. Akan ada lagi komitmen yang lain termasuk dari COVACS dan yang lainnya.
27/11/2020 6:26 PM
MZM2511 Nampak macam C2G bisnis, termasuk dari segi penggunaan makmal kerajaan. Ada kemungkinan ke ada penglibatan distributorship swasta???
27/11/2020 6:28 PM
MadCow75 i think fosun also link with Mqtech...
27/11/2020 9:57 PM
OKU0096 Hopefully Nexgram will flying ✈ 0096
27/11/2020 11:09 PM
askhalan Sudah viral dalam group wasap/telegram, Nexgram mendapat benefit dari budget 2021 supply test kits. Support masih 0.05 dan kena pecah 0.065 untuk pergi jauh. QR end of December 2020. Kalau QR rasa positive akan pecah 0.065 dan terus naik sebelum QR release dimana pelabur menggunakan konsep “buy on rumours sell on news”. Walau bagaimanapun mereka masih takut dengan isu Ozura yang tiap tiap hari disposed berpuluh juta lot.
28/11/2020 6:42 AM
DRwarrant @ASKHALAN.......GREAT !

YESSS- VERY STRONG & SOLID SUPPORT @ 5 SEN .
NO PROBLEM WITH OZURA , OTHERS PARTY ACTIVELY COLLECTING 5-6 SEN .
THOSE STILL WAITING TO GET BELOW 5 SEN - JUST FORGET IT...
EVEN SOUR GRAPES 8DRAGON / OKU_2020 LOST PATIENT & WALLAPP 5 - 5.5 SEN , & NOW ARE IN OUR NEXGRAM CLUB

*Read this >>
----------------------
8dragon@
Nexgram will gap up 5.5 cent on opening, but I'll try to queue @ 5 to buy....
26/11/2020 8:04 PM
----------------------------

HMMMM.....NO MORE BAD MOUTH / CONDAMINGG FROM 8DRAGON / OKU_2020

## NEXGRAM >> COMPLETE COVID BUSINESS INCLUDING VACCINE

Immediate. TP MOM NEXGRAM 10 SEN
WARRANT ESPECIALLY EXPLOSIVE WC 7 SEN
28/11/2020 8:06 AM
sibotak isu ozura..if mana2 BOD beli saham Ozura,sure melantun2 punya NG fly..tapi BOD kedekut..nak tunggu ozura habis jual,mereput la..
28/11/2020 8:12 AM
DRwarrant 8dragon@
Nexgram will gap up 5.5 cent on opening, but I'll try to queue @ 5 to buy....
26/11/2020 8:04 PM
---------------
8dragon / OKU-2020 lost patient waiting 3 sen never come this time
already GRABB 5 - 5.5 sen yesterday
NOW NO MORE CONDAMING DARLING NEXGRAM

** WELCOME ABOARD EX-SOUR GRAPES 8dragon / OKU_2020
28/11/2020 8:35 AM
MZM2511 Kalau batch pertama dulu (list 13/7 dan 17/7) 290 milion dispose dalam lebih kurang tiga minggu (14 Julai 2020 (listing) - 7 Ogos 2020).

This batch (list 17/8) +- 300 milion. Mula dispose 18/11/2020 .......
28/11/2020 10:21 AM
TunPika Penglibatan dlm vaccine tu sudah pasti...
Berita je xkuar lg, tu yg misteri... hahaha
28/11/2020 3:21 PM
DRwarrant MOM NEXGRAM 10 SEN IS COMINGGG....... !
EXPLOSIVE WARRANT WC 7 SEN......
28/11/2020 3:28 PM
MZM2511 DRAMA MISTERI CONAN: NEXGRAM DAN PENGEDARAN COVID-19 VAKSIN

Terdapat satu artikel berkaitan Nexgram 0096 di peroleh melalui link berikut:
https://translate.google.com/translate?depth=1&hl=en&nv=1&pto=aue&rurl=translate.google.com&sl=auto&sp=nmt4&tl=en&u=https://9shares.my/%25E5%258A%25A9%25E6%2594%25BF%25E5%25BA%259C%25E6%258A%2597%25E7%2596%25AB%25E8%25BF%259B%25E5%2586%259B%25E7%2596%25AB%25E8%258B%2597%25E9%25A2%2586%25E5%259F%259F-%25E4%25BA%25BF%25E4%25B8%25B0%25E5%25B8%2583%25E5%25B1%2580covid%25E5%25BE%258C%25E7%2596%25AB%25E8%258B%2597%25E5%2595%2586%25E6%259C%25BA/

Terdapat banyak butiran dalam artikel tersebut yang dapat disahkan berkaitan penglibatan Nexgram dalam pelbagai aktiviti seperti melibatkan TracVirus dan SafeTravelPass.

Nota: NEXGRAM ditulis sebagai 亿丰 dan dibaca sebagai Yifeng.

BAGAIMANA HENDAK SAHKAN ARTIKEL INI TERUTAMA DARI SEGI KEMUNGKINAN PENGLIBATAN NEXGRAM DALAM jualan PENGEDARAN VAKSIN???

Excerpts:

-------(NEXGRAM 0096) It is said that it has reached an agreement with foreign manufacturers to enter the field of vaccine sales and batch sales.

.......According to market sources, the company has been further commissioned by foreign business partners. Get involved in vaccine sales and distribution.

.........In any case, the details of Nexgram's entry into the vaccine field have yet to be announced by the company

ANDA MUNGKIN BOLEH MEMBERI SEBARANG PENJELASAN ATAU KOMEN !!
28/11/2020 4:27 PM
TEEXIANX1840 Selagi ozura tak berhenti jual, pihak mana yang mahu masuk. maka harga pi mai pi mai situ sahaja.
28/11/2020 8:22 PM
MZM2511 @TEEXINAX1840. Setuju.

DRAMA MISTERI CONAN: APAKAH HARGA 5 SEN MERUPAKAN HARGA SUPPORT SEMASA BAGI NEXGRAM

XX: Support kuat dekat 5 sen

YY: Berdasarkan pemerhatian saya untuk disposal bagi first batch dulu (Julai 2020), Ozura berhenti dispose saham yang sedikit berbaki apabila harga turun lebih rendah dari 5 sen. Maknanya harga terendah yang mungkin Ozura jual berkemungkinan minimum 5 sen.
ANDAIAN SAJA. HE HE.
28/11/2020 9:00 PM
MZM2511 @TEEXINX1840. Setuju berdasarkan ini juga..

DRAMA MISTERI CONAN: JUALAN SAHAM NEXGRAM PADA SAAT AKHIR 27.10.2020

X: Tak ada orang lain.. OZURA lagi la ni... 5s

(Berkaitan jualan saham Nexgram secara besar-besaran @ 5 sen pada minit akhir urusniaga pada
27.10.2020)

Y: Yesss. soalan cepu emas. Chartist.... kalau tak ada shark tetapi minat datang dari pelabur runcit sahaja, boleh tak berlaku keadaan que beli dalam lingkungan 5-5,5 seperti beberapa hari ini?

Z: Sendiri makan lah tuan rasanya mahu untung kiri kanan lah adoi

X: Yang last last sapu tu bukan runcit bang.. Tu sharks

Y: Memang hari ini pun nampak jelas yang que parking balik @5 sen last minit tu mesti jerung besar/operator... Harap-harap begitulah... TANDA BAIK.
28/11/2020 9:02 PM
MZM2511 @TEEXINX1840. Sesuatu mungkin akan menjadi BOOM hanya jika betul-betul keluar berita yang betul-betul BIG dapat diumumkan oleh Nexgram. Apa pun, pada pandangan saya, LT sepatutnya akan mendatangkan hasil yang baik untuk Nexgram kali ini. HARAPAN BESAR. He He
28/11/2020 9:05 PM
TEEXIANX1840 @ MZM2511, saya rugi 56k dengan cut loss semua nexgram shares masa lampau @ 2 cents, akan tetapi dua minggu selepas saya cleared off kesemua share, harga melonjat from 1.5 cents to 6 cents, sakit hati betul. selepas itu, nexgram share price moving around 1.5 cents ~ 8 cents. mai pula sekarang ozura hari hari buang...
28/11/2020 10:15 PM
OKU0096 HARAPAN akan menjadi KENYATAAN.
Kita kena bersabar dan tahan sehingga saat terakhir. SHARK akan tolong kita
28/11/2020 10:19 PM
MZM2511 @TEEXIANX1840. Saya pun masih pegang sampai sekarang saham yang saya beli around 3 tahun lebih yang lepas. Turun 1.5 sen masa tu pun belum jual. Selepas ia naik hari tu beli balik tambah sedikit @+- 6 sen. Ingat nak naik tinggi hingga capai target saya. Tapi turun balik. Pegang lagi semua sehingga capai target saya.

Cuma apa yang SAYA nak ambil iktibar ialah, kenapa saham boleh naik dari 1.5 sen kepada 8 sen?

Mesti ada something yang berlaku.

Banyak perkara tentang Nexgram saya telah cuba kaji, kesimpulan yang saya buat ialah pengurusan lalu memang agak lemah kerana telah menyebabkan pelabagai kerugian ke atas Nexgram. Projek besar tapi tak jadi, malah ada kes penipuan melibatkan urus niaga pelaburan syarikat dan keputusan pelaburan yang tidak menguntungkan. Syarikat mendapat rugi dan mendapat reputasi negatif, harga saham merundum teruk terutama apabila wujudnya tekanan jualan saham akibat pandemik Covid-19.

Saya pernah berfikir untuk cut loss semua saham yang saya ada semasa harga turun balik baru-baru ini apabila harga dalam 5-5.5 sen. Tapi keyakinan saya berubah apabila kajian seterusnya melihat pelbagai POSPEK POSITIF syarikat untuk mendapat keuntungan dan berpotensi harganya naik sehingga mencapai target saya.

Kesimpulannya, saya rasa penglibatan Nexgram dalam Healthcare/Covid-19 kali ini akan mengubah kedudukan syarikat dari segi kewangan dan berpotensi meningkatkan harga saham kembali seperti beberapa tahun dahulu melebihi 10 sen, SEKURANG-KURANGNYA.

REPOSTING: (dari post saya terdahulu)
I think the most problematic issue concerning the lag of Nexgram share price appreciation should be the lack of trust in the company by bilis investors and the operator.

From the past, Nexgram always showed the bad management of the company's project. Ventured in many projects, some of it was a big project but the projects cannot be materialised or unprofitable and its also involved in fraud case. It is hard to earn a trust from others.

For me, forgone the past as the new management had shown more reliable and progressing results.

APA-APA PUN, SEGALA APA YANG DIPOST OLEH SAYA SEKADAR DARI KEFAHAMAN SAYA SAHAJA. SEKADAR PERKONGSIAN.
28/11/2020 11:10 PM
MZM2511 kenapa saham boleh naik dari 1.5 sen kepada 8 sen?
-------------------------------------------------------------------------
Saham syarikat mula mengukuh dan melonjak harganya antara 17 Julai - 10 Ogos sebahagian faktornya disebabkan oleh berlakunya kenaikan harga saham syarikat yang mengumumkan terlibat dengan Healthcare/Covid-19 atau saham glove.

Berikut disenaraikan beberapa pengumuman yang dibuat oleh Nexgram dalam tempoh masa tersebut atau yang terdahulu melibatkan penglibatan Nexgram dalam perniagaan Healthcare/Covid-19:

1. OTHERS ACQUISITION OF 51% OF EQUITY IN TRI-G TECHNOLOGIES SDN BHD (TRI-G) BY NEXGRAM INDUSTRIES SDN BHD, A SUBSIDIARY OF THE COMPANY (PROPOSED ACQUISITION) (4 Mei 2020)

2. OTHERS NEXGRAM HOLDINGS BERHAD (NEXGRAM OR THE COMPANY) CONDITIONAL OFFTAKE AND PURCHASE AGREEMENT ENTERED INTO BETWEEN NEXGRAM BIOMEDIC SDN BHD WITH PT MITRA ABADI PROPERTINDO UTAMA FOR DISTRIBUTING PERSONAL PROTECTION EQUIPMENT TO INDONESIA (23 Julai 2020)

3. Conditional Offtake and Purchase Agreement entered into between Nexgram Biomedic Sdn Bhd (NBSB) with PT Mitra Abadi Propertindo Utama (MAPU) for Distributing Personal Protection Equipment to Indonesia (Agreement) (28 Julai 2020)
28/11/2020 11:29 PM
TEEXIANX1840 @MZM2511, terimakasih atas keterangan yang disampaikan tuan. harap nexgram dapat booooom ke tahap 0.120 sepertimana yang diharapkan. syabas & selamat sejahtera.
28/11/2020 11:36 PM
MZM2511 @TEEXIANX1840. Terima kasih kembali.
28/11/2020 11:45 PM
askhalan PUTRAJAYA (Nov 28): The Human Resources Ministry will carry out the targeted COVID-19 screening programme for foreign workers based on the red zones with a high population of foreign workers from Tuesday (Dec 1).

Human Resources Minister Datuk Seri M. Saravanan said this would be carried out by the Social Security Organisation (Socso), in collaboration with private clinics and hospitals, so as to ensure comprehensive implementation.

“The screening will use the Rapid Test Kit (RTK) Antigen approved by the Health Ministry and the cost will be borne by Socso.
29/11/2020 2:28 AM
DRwarrant SEEMS TO GAP UP & STEAMINGG TOMORROW ?
after so many days of healthy consolidaton around 5 - 5.5 sen...
======================
8dragon@
Nexgram will gap up 5.5 cent on opening, but I'll try to queue @ 5 to buy....
26/11/2020 8:04 PM
====================
SEEMS NO MORE CONDAMINGG.....NO MORE CAP AYAM FROM 8DRAGON / OKU_2020
SINCE JOINING THE NEXGRAMIAN CLUB ON LAST FRIDAY GRABB 5 - 5.5 SEN AFTER WAITING 3 SEN FOR SO LONG & GOT MAD - LOST PATIENT...!!

Welcome Aboard EX SOUR GRAPES 8DRAGON / OKU-2020

TOMORROW MONDAY GAP UP & STEAMINGGG....
NEXGRAM 6 - 7 SEN.......?
EXPLOSIVE WARRANT WC 4 - 5 SEN ...?
29/11/2020 10:03 AM
mattdjerry86 Hold long time sure u always smile..
29/11/2020 10:12 AM
papaya seen last week ,anytime big shares unloaded by someone....straightaway sapu by another party....hopefully good sign of accumulation...just tell your heart to be patience
29/11/2020 2:51 PM
niubee126 Flying soon...
29/11/2020 3:06 PM
Abd Rahim Osman Cheq termenung kenangkan nexgram
Tak lalu nak makan
Tak lalu bak minum
Tapi syok tido...
29/11/2020 3:45 PM
TunPika Currently the price below 6cts is best to add,
Top up this NG while there is still a chance.
Be patient....
the price of nexgram will fly soon.

Vaccine game On...
29/11/2020 4:18 PM
Mel Koid abt how many unit OZURA still hold?
29/11/2020 5:22 PM